Αλουμίνια

 

 

Η εταιρεία Μητρόπουλος Θεόδωρος,
με έδρα στην Πάτρα,

αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, παρέχοντας πανελλαδική κάλυψη. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες αλουμινίου, όπως οι Etem, Exalco, Aluminco και Alumil, προσφέροντάς σας προϊόντα που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις ποιότητας, εξασφαλίζοντας αντοχή, λειτουργικότητα και μέγιστη ασφάλεια.


 

Ενεργειακά τζάμια

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ 4 ΕΠΟΧΩΝ.
Με τα Διπλά Τζάμια Ενεργειακής Τεχνολογίας, SGG PLANISTAR® EVO®, μπορείτε να απολαμβάνετε τέλεια θερμοκρασία και ιδανικό φως όλο το χρόνο.
ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΑΣ:


ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στα ενεργειακά διπλά τζάμια που τοποθετεί η εταιρεία ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, η σφράγιση γίνεται ΜΟΝΟ με ΨΥΧΡΗ θειόκολλα, καθώς οι κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας απαγορεύουν τη χρήση θερμής θειόκολλας, αφού υπάρχει άμεσος και εκτεταμένος ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ των διπλών υαλοπινάκων και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ αυτών, λόγω υψηλών θερμοκρασιών κατά τους θερινούς μήνες.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ!

Εμείς, μαζί με το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς, σας παραδίνουμε τα απαραίτητα έγγραφα για την εξασφάλιση της ποιότητας και των αποδόσεων ΚΑΙ των Διπλών Τζαμιών που τοποθετούνται στα κουφώματά μας. Τα έγγραφα αυτά είναι τα εξής:


  • Έγγραφη Πιστοποίηση CE
  • Έγγραφο Μέτρησης των Ενεργειακών Αποδόσεων* των διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων που αγοράσατε.

*ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ, Saint Gobain Glass

« 1 of 2 »

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας


Φορμα επικοινωνίας